Skip to content

Eenvoudig retourneren 

Vanaf €50,- Gratis verzending!

Alles uit voorraad leverbaar

Klachtenbeleid

 

Klachtenbeleid

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hello@danimaux.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur
via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/
consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat zeggen ze over ons?

Kirsten Haring
14/03/2022
Super blij met de danimaux halsband en riem. Mooie kwaliteit en de kleur is zoals je hem op de site ziet. Mijn hondje bing loopt er weer netjes bij zo! Goede service.
Laetitia Verhaegen
09/03/2022
In eerste instantie goed geholpen door Danique. Na de hulp heb ik een setje gekocht en die is bijzonder mooi 🤩…
Headvisions H
22/02/2022
Ik heb deze mooie kwaliteit zacht velours halsband met riem besteld. De kleur staat zo mooi bij een donkere hond. De maat is precies goed bij een Cairn terrier. De halsband is afgewerkt met een sjieke gouden kleur, heel luxe! Ik ben er zo blij mee. De band laten wij heel de dag om en Max heeft daar geen last van.
julien perrenet
17/02/2022
Snelle levering en service was top! Aanrader!
Maaike Pieters
17/02/2022
Ziet er mooi uit en de kwaliteit is heel goed. Heel blij mee!
Lotte van Buuren
09/02/2022
Wat is dit een leuk bedrijf!!! De kwaliteit is super, de kleuren zijn prachtig en de snelle levering is top. Mijn hond loopt er in iedergeval prachtig bij. Ook zeer leuk als kado.
Sarah Bisou
08/02/2022
Laatst een mooie halsband met een riem aangeschaft, super mooie kwaliteit en blijft ook mooi! Ligt lekker in de hand, riempje heeft het juiste formaat en voor de viervoeter is hij ideaal! Makkelijk aan en uit te doen en ook erg leuk.. je loopt er chique bij! Het aanschaffen is het zeker waard ❤️
Judith
07/02/2022
Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen. Kwaliteit is fantastisch. Mooie sluiting en geweldige kleur. Leuk dat alles het zelfde is, halsband, lijn en tasje voor de zakjes. Staat zo leuk en krijg zelfs complimenten van andere andere hondenbezitters. Danimaux bedankt!
Snelle verzending
Beoordeling: ★★★★★
Vanaf €50,- Gratis verzending

BEOORDELINGEN:

VEILIG BETALEN MET:

Betalings-icons-danimaux

Categorieën:

SUPPORT:

Over danimaux:

Een matchende halsband en riem vinden? Dat bleek een lastige opgave! Daar moest ik iets aan doen. Bij Danimaux koop je de leukste setjes voor jouw trouwe viervoeter.

De waardering van www.danimaux.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?